Můj čas na kafíčko

Milenců své dcery už má plné zuby!

Herečka Veronika Žilková (59) se začátkem loňského roku vzdala své kariéry a jako vzorná manželka následovala svého muže Martina Stropnického (64) do Izraele, kde se nakonec podle svých slov nenudila a snažila se herecky vyřádit i tam.

Po pár měsících života ženy v domácnosti ji ale odvolaly do Prahy zdravotní problémy její maminky Olgy Žilkové (96). Zhoršující se pandemická situace jí pak nedovolila vrátit se zpět k muži, diplomatovi Martinovi. Herečka v současné době už návrat do Izraele vylučuje. Čeká ji snad třetí rozvod?

Proč už se nechce vrátit k manželovi?

Je to skoro rok, co žila se svým mužem, a od té doby své manželství udržují hlavně pomocí internetu a video hovorů. Veronika si na odloučení od manžela prý už zvykla a možná si schválně začala nabírat práci, aby nemohla jen tak na nějaký čas zase zmizet.

Šušká se, že za to možná může jiný muž, kterého potkala při zkouškách na nové hře v brněnském divadle. Oním mužem, se kterým je údajně pojí blízké přátelství, má být herec Petr Halberstadt (50). Sama herečka na toto téma zarytě mlčí. Jasné je, že partnerský vztah na dálku je dlouhodobě neudržitelný.

Dcera Agáta je věčná rebelka.

Já se z tebe zblázním, Agáto!

Na řešení osobního života jí teď tolik času nezbývá, protože ji vytěžuje její výstřední dcera Agáta Hanychová (35). Nejprve jí totiž, jako strostlivá máma, sháněla peníze, aby po rozvodu vyplatila svého exmanžela Jakuba Prachaře (37).

Pak jí jako vedoucí hereckého oddělení sehnala dobře placené místo na soukromé pražské konzervatoři a mimo jiné se snaží fungovat jako pečující babička. Dohlíží totiž na blaho Agátiných dětí, Mii (3) a Kryšpína (9).

Neustálé Agátino střídání milenců je až zarážející a Žilková se musí otáčet, aby to na vnoučatech nenechalo velké následky. Herečka ze své temperamentní a nezkrotné dcery šílí a rychlých výměn jejích milenců má už po krk! Kvůli tomu se prý doma stále hádají!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden