Můj kousek štěstí

Milenec bere roha

Co si jen tihle dva zamilovaní mladí lidé počnou? Stala se hrozná věc. Hvězda seriálu Slunečná Eva Burešová (27) se bude muset se svou láskou rozloučit.

Cukrujícím hrdličkám paradoxně prospívala pandemie, kdy byla olomoucká restaurace šéfkuchaře Přemka Forejta (34) beznadějně zavřená, a tak se mohli ve dne v noci věnovat jeden druhému v Praze. Interesantní vlasatec teď bohužel zmizel zpět do svého znovuotevřeného podniku.

Obstojí rozmarná Eva Burešová v náročném vztahu na dálku? Vzdálenost mezi milenci je znepokojující. Tři hodiny čistého času jízdy autem po dálnici. K tomu všemu teď musí ambiciózní kuchtík dělat vyloženě psí kusy, aby se k němu hosté hrnuli jako dřív.

„Přemek plánuje pro svou restauraci nové menu, a to mu zabírá hodně času,“ potvrdil zdroj blízký páru. Práce je v jeho hodnotovém žebříčku bezesporu na prvním místě. „Olomouc není severní pól, vše se dá zvládnout,“ ujišťuje krásná herečka, oči si ale jistě může vyplakat.

Snad nad ní nezvítězí mořský vlk s úhořem, kedlubnou a jablky, který se nachází ve Forejtově menu. To by vdavekchtivá Eva vydýchávala asi jen těžko.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden