Moje šťastná hvězda

Milenka ho chce pro sebe!

Zdá se, že pořád nemají rozhodnuto. Hokejista Tomáš Plekanec (36) a jeho přítelkyně Lucie Šafářová (32) už několik měsíců mluví o tom, jak se těší na stěhování do Prahy. Dlouhou dobu si taky své pražské hnízdečko lásky vylepšují.

Nicméně to vypadá, že pár ještě sám pořádně neví, co chce. Bydlení v Praze navrhl údajně Plekanec, chtěl to mít totiž blíž ke svým synům, kteří budou s Lucií Vondráčkovou (39) žít v Praze. Nemusel by za syny složitě cestovat a mohl by je vidět, kdy by chtěl. Jednodušší by to bylo pochopitelně i pro Vondráčkovou. I když se s Plekancem rozvádí, nechce prý, aby kluci přišli o tátu, a rozhodně mu nebude zakazovat je vídat, ba naopak.

Touží mít novou rodinu

Ještě přednedávnem bylo všechno jasné, ale teď už není. Šafářová nedávno na svých sociálních sítích sdílela video, na kterém jí Plekanec vylepšuje její brněnskou vilu. Opravoval jakési poličky v garáži a údajně plánují i další přeměny. Otázka je, proč se Lucčina vila v Brně začala opravovat. Chystá se tam snad pár nastěhovat? Proslýchá se, že to měla být právě Šafářová, která s touto změnou plánu přišla. V Brně je prý spokojená a chtěla by, aby tam vyrůstalo i její dítě.

Navíc budou mít svou šťastnou a spokojenou rodinku a budou daleko od veškerého stresu. Tím měla nejspíš na mysli Tomášovu stále ještě manželku Vondráčkovou. Šafářovou zřejmě veškerý stres kolem rozvodu rozčiluje a chce od něj být co nejdál.Očividně na Tomášovu rodinu nebere příliš ohledy a nejraději by ji údajně úplně odstřihla.

Neshody stále gradují

Plekanec se pochopitelně více přiklání k životu v Praze. Šafářová se s ním ale údajně dost hádá, má mu totiž vyčítat, že dává přednost své bývalé před ní, a to se jí nelíbí.Hokejista se jí prý snaží vysvětlit, že mu jde v první řadě o jeho syny, ale ani na to Šafářová neslyší. Když se dvě strany chtějí vidět, vždy se najde nějaká možnost. Navíc kdyby prý oni bydleli v Brně, v luxusním bytě v Praze by mohla bydlet Lucie Vondráčková s oběma syny.

Hokejista si stále stojí za svým, ale tenistka ho může kdykoli přesvědčit. Tím by si to Tomáš Plekanec u své ženy nejspíš definitivně pokazil, protože ona pochopitelně věří tomu, že by se na své syny jen tak nevykašlal. Jak to skutečně bude, se dozvíme až časem, ale časté hádky mezi hokejistou a tenistkou poslední dobou prý nabývají na síle.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden