Moje šťastná hvězda
Milenka natruc Hanychové?
Zdá se, že lovestory Hanychová–Soukup nekončí. Dělá její ex vše pro to, aby ji dostal zpět?
Milenka natruc Hanychové?

Rok od krachu vztahu s Agátou Hanychovou (39) představil Jaromír Soukup (55) novou lásku. A lovil ve vodách, které se někomu líbit nebudou. Pouhé divadlo kvůli ní?

Bývalý mediální magnát Jaromír Soukup (55) zalovil mezi kamarádkami Agáty Hanychové (39) a jako svoji novou partnerku představil někdejší účastnici čtvrté řady reality show VyVolení Evu Feuereislovou (34).

Je to jen náhoda? Nebo se snaží modelku prostě jen naštvat? Mnozí si myslí, že to všechno je jenom válka Soukupa se záměrem Agátě co nejvíc ublížit.

Randí s jejími kamarádkami

Loni na podzim si začal s Agátinou nejlepší kamarádkou, novinářkou Gábinou. Ta to Hanychové tajila několik měsíců a jejich přátelství byl tak brzy konec. Zklamaná Hanychová jí to neodpustila. Nedávno byl Soukup viděn na pražském letišti, jak přilétá ze španělské Marbelly s dcerou Rozárkou (1).

A v jeho těsném závěsu šla další Agátina blízká kamarádka, modelka Dominika Mesarošová (38). A do třetice volil Soukup nejtěžší kalibr – začal si s Agátinou úhlavní nepřítelkyní, influencerkou Feuereislovou, přezdívanou královna plastik.

Kvůli nim si totiž už není prakticky podobná. Ta jde po Agátiných mužích evidentně jako divá. Nedávno naříklad naznačovala, že měla pletky i s jejím manželem Miroslavem Dopitou (43).

Pořád v srdci?

„Problémem Jaromíra Soukupa je, že pořád miluje Agátu Hanychovou,“ prohlašuje sama Agáta Hanychová a prozradila, že kdyby chtěla, někdejší miliardář by klidně přispěchal zpátky.

Dokonce mu podle svých slov jednou z legrace řekla, že se rozchází se současným manželem Dopitou a on hned stál u dveří s pugétem. Že by se ji tedy snažil nyní dostat zpátky jinou cestou? Nebo jde prostě o klasickou partnerskou pomstu?

Děti se ho bály

Jejich vztah skončil kvůli dětem, dvě starší se Soukupa bály. „Mám tři děti a dvě z toho nejsou šťastné. Když vidíš své děti, které se neusmějí a raději odcházejí do svých pokojů, když přichází nový partner, nechceš v tom žít. Nechci říkat, jak na nás řval. Ublížilo by to Róze,“ posteskla si Hanychová loni. Tady jen těžko může být cesty zpět.

Sladká pomsta?

Zhrzený, odkopnutý muž a společná roční dcera, to může ještě pořádně skřípat. Není divu, že má mít teď Hanychová velké obavy, s čím Soukup přijde příště. Prý je rozčílený doběla, že se tak rychle provdala a nechce ho zpátky.

Jsou však také dny, kdy jí má psát zprávy, že jsou s dcerou „pořád jeho holky“ a udělá pro ně vše. Tohle vypadá na zlomené srdce a ještě budoucí velké nepříjemnosti. Doufejme, že čas některé rány brzy zahojí.

reklama
Předchozí článek
Související články
Můj čas na kafíčko / 2.10.2024
Oblíbený herec ze seriálu Ulice Martin Finger (53) měl skončit po letech znovu sám. Povídá se, že ho opustila jeho mladší partnerka, herečka Barbora Vráblíková (37). Doneslo se k nám, že žena, s níž má malého syna, si měla najít jiného muže, se kterým je spokojenější. Má to prý být jistý starší bohatý podnikatel, který ji […]
Bývalá Miss World podle všeho zakouší peklo na zemi. Kvůli pár hloupým slovíčkům si teď Taťána Kuchařová(36) odpykává tvrdý trest. Zasloužila si kráska, která se snaží pomáhat, například seniorům, takovou zlobu? Když se svěřovala do médií s choulostivými, intimními záležitostmi ze vztahu s hercem Ondřejem Brzobohatým (41), nejspíš si myslela, že své jméno tak při […]
Nedávno oslavila herečka Lucie Benešová (50), známá ze seriálu Co ste hasiči, krásné kulaté narozeniny. Jenže ačkoli tam nechyběli přátelé, její manžel Tomáš Matonoha (53) podle všeho nedorazil. Je jejich lásce definitivní konec? Lásce je konec! Herečka se na internetu pochlubila fotkami dárků, které od přátel dostala, ale od manžela tam žádný nebyl. Zdá se […]
Herečka Patricie Pagáčová (35) ze seriálu Jedna rodina prozradila, kdo se stal jejím novým vyvoleným! Ve společnosti se objevila se sympatickým urostlým vousáčem Alexem, který prý není z branže. Pozornost médií mu ale rozhodně nevadí a v mnohých lidech to vyvovalo podezření, že by se vedle krásné blondýnky mohl chtít jen zviditelnit. Doufejme, že by herečka poznala, […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz