Můj kousek štěstí

Milenka ženatého muže!

Za nynější rodinné štěstí zaplatila svou pověstí, stále je jí vyčítáno, že rozvrátila manželství

Hvězda Slunečné Kristýna Kociánová (37)  byla spatřena na procházce s kočárkem. Sladce v něm spalo miminko, které porodila herci Ondřeji Malému (56).

Pikantní a v neposlední řadě bolestná je skutečnost, že Ondřeje odloudila kolegyni ze Slunečné, Pavle Tomicové (60), jeho dlouholeté manželce. Že ji hanba nefackuje, říkají lidé. Ale možná, že Kristýnu ve skutečnosti hanba fackuje.

Na informace je skoupá, z porodnice vzkázala jen stručné: „Všichni jsme v pořádku.“ Více se ke svému milostnému životu vyjadřovat nechce. A kdo by se divil, je zatraceně těžké vyjádřit se k situaci, kdy vyfouknete kolegyni milovaného manžela a porodíte mu, nejspíše stále ještě ženatému, miminko.

Blondýnku zřejmě sužoval pocit, že jí bijí biologické hodiny a se supěním ujíždí vlak, a tak to vyřešila poměrně radikálním způsobem. Fanoušci si lámou hlavu, jak vlastně postarší Malý relativně mladou kočku sbalil.

Zlí jazykové ho nazývají vypelichaným kocourem, ale to ho patrně neviděli na divadelních prknech. Tam se mění v démona, a to pak srdce žen, ba i mladších krasotinek, tají jako máslo. Tak takhle se to asi stalo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden