Můj čas na kafíčko

Milenky jsou pro něj víc než rodina?

Rozvod se nezadržitelně blíží a moderátor a bývalý profesionální sportovec Roman Šebrle (47) řádí jako utržený z příslovečného řetězu.

Žena už se mu asi omrzela?

Jakmile se objeví na nějaké společenské akci, vždy se kolem něj motá nějaká krásná žena. Jak to tedy má Šebrle se vztahy, našel si už za manželku plnohodnotnou náhradu?

S Evou Šebrlovou (45) (tehdy Kasalovou) se oženil v roce 2000. Zpočátku působili jako haromický pár, vyhýbaly se jim krize a mediální trapasy. Spojoval je sport a budování hnízda.

Manželka Eva Šebrlová (45).

Jeden přešlap za druhým

Jenže pak to přišlo. Před čtyřmi lety, konkrétně na začátku srpna roku 2018, se spustil na tiskové konferenci televize Prima se sekretářkou Denisou (37). Na zmíněné akci se líbali, a těsně nad ránem s ní dokonce odjel taxíkem neznámo kam. „Bylo to po třech litrech vína,“ vymlouval se tehdy a sypal si popel na hlavu.

Říkal také, že si dobře uvědomuje, že je teď na něm, aby svůj přešlap odčinil. A zdálo se, že svá slova splnil, jelikož ještě ten samý měsíc se pochlubil, kterak tráví romantickou dovolenou se svou manželkou v Itálii. Na sociálních sítích sdílel snímek ze snídaně a zdálo se, že je opět vše zalité sluncem.

Krásným ženám nedokáže odolat

Ovšem ukázalo se, že tím krizi v manželství úplně nepřekonali. V roce 2021, tedy jen o tři roky později, se znovu projevilo, že mu jenom jeho sympatická manželka nestačí. Během filmového festivalu ve Varech se totiž spustil s neznámou, nicméně sympatickou blondýnkou, kterou pevně objímal během tancování.

Dvojice navíc později společně odešla i na toaletu a také následně zmizela z podniku, kde si užívali v dosahu výjimečného pití. Už tento okamžik byl předzvěstí, že manželství Šebrleho nebude mít dlouhého trvání.

V závěru minulého roku pak přiznal, že jejich vztah končí definitivně a budou se s manželkou rozvádět. „Je mi to líto. Prostě takovej je život a někdy se to tak vyvine,“ řekl smutně.

Už má náhradu

Momentálně už ale smutný není. Nejenom že rozvod finišuje a za chvíli by měl být za ním, ale navíc má podle svých slov novou lásku. „Mám někoho,“ uvedl tajemně s tím, že identitu své nové partnerky zatím nechce odhalovat.

Cítí se ale dobře a je šťastný. Snad podobně dopadne i žena, s níž strávil kus života a dala mu dvě, dnes už dospělé, děti. Jakékoli jiné rozuzlení by si za to všechno ani trochu nezasloužila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden