Můj kousek štěstí

Miloš Kopecký - Největší dobyvatel ženských srdcí

Můj kousek štěstí

Vynikající komik, který rozdával smích plnými hrstmi, byl ve skutečnosti smutným pánem, sužovaným depresemi. Dohnala ho k tomu tragická ztráta dvou nejmilovanějších žen jeho života.

Všechny ženy, které herec Miloš Kopecký nechal vstoupit do svého života, věděly, že nejsou jediné. Že stejné lichotky, které slyší, bude sukničkář za pár týdnů říkat jiné. Ale jeho kouzlu se stejně nemohly neubránit. Legendární herec, legendární komik, legendární svůdce žen. A legendární pacient s maniodepresivní psychózou.

Byl to muž mnoha tváří, se kterým se sice život nemazlil, národem byl ale milovaný. Hned na začátku měl štěstí. Na rozdíl od své matky Marty Grimmové nebyl deportován do Osvětimi. Na rozdíl od ní byl totiž Žid jen poloviční. A tak byl pouze povolán do pracovního tábora v Bystřici u Benešova. Tam se, na rozdíl od matky, konce války dožil.

Nebýt jako otec!

Miloš Kopecký se narodil a vyrůstal v Praze v ulici Ve Smečkách. „Ve Smečkách bylo divadlo, bordel, tátovo kožešnictví, zkrátka kdyby na začátku ulice byla porodnice a na jejím konci hřbitov, tak by tam bylo opravdu všechno,“ vyjádřil se Kopecký v jedné televizní show.

Otec Vladimír Kopecký byl majitelem kožešnictví, matka byla proslulá krasavice, modelka a kloboučnice. Aby otec za války své kožešnictví zachránil, nechal se

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden