Můj čas na kafíčko

Milostné čarování

Jak k sobě přivolat lásku a zažehnout v tom druhém plameny citů a vášní?

Milostných kouzel na přivábení opravdové lásky existují tisíce, protože partnerství je nejdůležitější částí našeho života. Není divu, že dávné čarodějky  či mágové se snažili odhalit tajemství milostné  magie opravdu horlivě. Poznejte ho s námi i vy…

Kouzla a zaklínadla

Lidská přání a touhy se po tisíciletí příliš nemění a touha získat lásku vysněného partnera, případně stát se žádoucí milostnou kořistí pro ostatní, je věčná. Kouzla a zaklínadla odrážejí tradice i mentalitu jednotlivých národů po celém světě a jsou také svědectvím o době svého vzniku. Z pochopitelných důvodů si ukážeme naše slovanské tradice. Milostné čarování totiž slouží nejlépe tam, kde je doma a kde vzniklo.

Rituální vázání uzlů

Vzpomínáte na tajemné uzly na opascích řeholníků či na uzly na kapesníku? A co uzle, povlávající za pohanských dob uvázané na posvátných dubech a lípách? Uzlování sluší nejen námořníkům, dá se použít i pro milostné čarování. Pro milostnou magii se hodí provaz červené barvy. K tomuto kouzlu potřebujete přírodní provaz či hedvábnou šálu, dlouhou asi dva metry. Zvolte si dobu, kdy měsíc přibývá nebo je v úplňku, vykoupejte se v koupeli, do níž jste nalila trochu růžového oleje, a oblékněte si na sebe něco v červené barvě.

K milostné magii se hodí přírodní provaz

Říkejte 9 magických vět

Udělejte na začátku provazu uzel se slovy: „Prvním uzlem kouzlo začíná.“ Představte si osobu, po které toužíte. Druhý uzel na opačném konci provazu uvažte ve chvíli, kdy už bude vaše představa intenzivní. Přitom proneste: „Druhý uzel kouzlo uskutečňuje.“ Třetí uzel uvažte uprostřed provazu se slovy: „Třetí uzel vše potvrdí.“ Pak pokračujte dál: „Čtvrtým uzlem shromáždím sílu. Pátým uzlem kouzlo ožije. Šestým uzlem kouzlo upevním. Sedmým uzlem kouzlo zpečetím. Osmý uzel váže osud. Devátý uzel mi dá, co je moje.“ Při vázání každého z uzlů si znovu představujte cíl kouzla. Soustřeďte se a všechnu sílu svých přání vtělte do uzlů. Aby se kouzlo naplnilo, každý následující den rozvažte jeden z nich. Je nutné uzly rozvazovat ve stejném pořadí, v jakém jste je postupně zavazovala. I při rozvazování se soustřeďte na to, oč z hloubi srdce usilujete.

Léčivá energie drahých kamenů

Nabít svou energií můžete v podstatě jakýkoli předmět, a tak je obdarovávání mezi zamilovanými možná významnější, než by se mohlo zdát. Je to také projev důvěry, protože věc, kterou jste vlastnila, případně nosila na těle a máte k ní nějaký citový vztah, dáváte druhému. Jedním z vhodných a bezpečných darů je drahý kámen. Ne, nebojte se, nejde o žádný drahý diamant. Takový hezký oblázek růženínu či ametystu, lapisu lazuli nebo granátu vám poslouží lépe. Rubín je samozřejmě skvělý, smaragd také a růžovým safírem určitě nikoho neurazíte.

Pomůže vám jablko

Už staří pohané dokázali pomocí přírodní magie provádět kouzla na přivolání lásky. Je doba kvetoucích jabloní, takže magického pomocníka máte na dosah. Pokud si někdy jablko vlastnoručně utrhnete ze stromu, poslouží vašim cílům lépe, než to koupené. Vyberte si jablíčko krásné barvy a vyryjte do něj pro tento účel opatřeným nožem slova: Aleo + Deleo + Delato. Přitom vyslovujte zaklínadlo: „Zaklínám tě těmito jmény, jež jsou na tobě napsána, aby ten, který se tě dotkne a ochutná tě, mě miloval a byl šťastný v mé lásce tak jako vosk taje v žáru ohně.“ Pak jablko dejte tomu, po kom z hloubi srdce toužíte. Jablko můžete použít také k věštění. Naši dávní předkové věřili, že stačí jablko rozkrojit a spočítat množství jeho semen. Pokud je počet sudý, blíží se sňatek, pokud je jedno ze semen překrojené, bude vztah značně bouřlivý, když je počet semen lichý, zůstane dotyčná na ocet. Ovšem je otázkou, jak si tohle kouzlo poradí s dnešní módou dvojic, které spolu žijí jen tak na psí knížku.

Kameny občas dobíjejte energií na přímém slunci.

Řekněte to oblázkem

Kámen, který vás zaujme v řece nebo třeba na břehu moře, je poměrně bezpečný a přitom vhodný dárek. Jak ho správně připravit? Každopádně je nutné ho dobře očistit. Očistu provedete nejsnadněji tak, že kámen ponoříte na noc do roztoku mořské soli, pak opláchnete pod tekoucí vodou a potom necháte nějaký čas nabít energií na slunečním světle. Pokud chcete mít naprostou jistotu, že je kámen v pořádku, je dobré ho také změřit kyvadélkem. Můžete do něj vložit také své přání, aby ten, komu jej dáváte, na vás často a silně myslel s láskou. Můžete ho také zaříkávat, postup je stejný jako u zaříkávání bylin. Každopádně nikdy nedávejte kámen, který vám osobně není v ruce příjemný. A pokud nesedne vašemu protějšku, neberte to jako urážku. Ne každý kámen se energeticky snese s každým člověkem.

Při rituálech je důležitý i med!

Medové čarování

Med je důležitou součástí slovanské tradice. Pro domácí magii je med nepostradatelný. Je to nejen oblíbená pochoutka, ale využíval se i v dávné přírodní magii. Ne náhodou si praotec Čech vybral naši zemi oplývající medem a strdím. S medem můžete nejen čarovat, ale je to i užitečný lék, který máte vždycky po ruce. Můžete ho vtírat na kůži při hojení jizev, aby se rychleji hojily. Med přináší okamžitou vzpruhu a sílu. Také posvátná místa v zemi pomazaná medem a politá mlékem a olejem nabíjejí své okolí zvláštní sílou. Podle pohanských rituálů také dívky, namazané medem, posypané obilím a omyté mlékem dokázaly rozproudit krev nejednomu muži. Při tomto přání se strom, kde byla dívka předtím opřená, třikrát obcházel. Kmen stromu se pomazával medem a ke kořenům se lila šťáva z jablek nebo mléko. Rámy oken a zárubně dveří namazaná medem zase bránily průniku nemocí do stavení. Pokud k sobě přivoláváte svou lásku, vždy si předtím pomažte rty medem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden