Můj čas na kafíčko

Milostné léčky mužů podle hvězd

Můj čas na kafíčko

Víte, jak vám budou chtít chlapi poplést hlavu podle všech znamení zvěrokruhu?

Jaro je v plné síle, a tak, pokud jste stále sama, je ideální příležitost seznámit se s někým novým. Co můžete čekat od jednotlivých znamení? Čím vás mohou chlapi zaskočit? A na jaké typické mužské pasti je dobré dát si pořádně velký pozor?

BERAN (21. 3. – 19. 4.)

Nejčastěji na něj narazíte tam, kde se něco děje. Bezostyšně vás zatáhne do jakékoli aktivity, ještě dřív, než se dozvíte jeho jméno. Stejně bezostyšně vás v tom nechá, aby vás po pár minutách zase odvedl jinam. Nemá zábrany, energicky vychrlí všechno, co má na srdci, a často vás ani nepustí ke slovu.

BÝK (20. 4. – 20. 5.)

Neoslňuje jiskřivými úsměvy a vtípky, ale je sympaticky upřímný. Seznamování je pro něj stresovou záležitostí, protože nové věci nejsou jeho hobby. Každé slovo pečlivě rozváží, ať už se ptáte na smysl života, nebo co rád jí. Snaží se, abyste se

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden