Můj čas na kafíčko

Milostné pletky a neklid paní Kláry

Můj čas na kafíčko

Namísto vážného vztahu nevyřešená minulost s exmilencem! Zklidnění pak hledá u terapeutů.

Má čtyři České lvy za vedlejší role, září v Dejvickém divadle, zažívá herecké úspěchy. V lásce se ale točí Klára Melíšková (49) v jakémsi kruhu a vyhledává „vědmy“, aby se emočně pročistila. Bývalý manžel Lukáš Hlavica (55), exmilenec Viktor Tauš (47) nebo věrný kamarád a kolega Ivan Trojan (57) ji nenechávají chladnou!

Do svých třiceti let znala Klára Melíšková (49) především divadlo, pak ale přišel filmový trhák Mistři, který ji stejně jako jejího kolegu z Dejvic, Ivana Trojana (57), katapultoval na filmové nebe. Další boom mimořádného herectví Melíškové přišel rovněž po její čtyřicítce, kdy k úspěšným rolím v divadle a ve filmu přidala i ty seriálové.

Změny zažila i v soukromí, neboť její dlouholeté manželství s dabérem Lukášem Hlavicou (55) skončilo po sedmnácti letech v roce 2016. Tehdy sice žena, narozená ve znamení Střelce, pronesla, že má pocit, jako by se znovu navracela sama k sobě, ovšem za rozpadem manželství pravděpodobně stál i její někdejší

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden