Můj kousek štěstí

Milostné pletky Kristýny Hrušínské s kolegou?

Seriálové pokušení

Do nekonečného seriálu Ulice se vrátila jen pár měsíců po porodu syna Jakuba (1). Povídalo se, že za tím stojí i její manžel, režisér Matěj Balcar (32), který si měl přát, aby jeho žena co nejdříve do populárního seriálu zase naskočila.

Těžko říct, zda příčinou byl nedostatek peněz nebo jiné důvody, zdá se ale, že pokud je to skutečně pravda, tak si Balcar sám na sebe upletl bič. Objevují se totiž spekulace, že se jeho manželka až příliš sblížila s jedním z kolegů.

Za Balcara se vdala v roce 2016, přichází s osmým rokem manželství krize?

Pomalu, postupně...

Nejprve to vypadalo nevině. S hercem Vasilem Fridrichem (47) Kristýnu Hrušínskou (39) už nějakou dobu spojovala dějová linka, v níž hrají partnery, ale nezdálo se, že by je to k sobě nějak zvlášť táhlo i v soukromí. Někdy to však bývá tak, že románek vzniká pomalu, postupně.

A to se možná stalo i tentokrát. Spouštěčem mohla být údajná krize Fridricha s jeho životní partnerkou, herečkou Barborou Lukešovou (54). Možná mu Hrušínská nabídla oporu a přeskočila jiskra.

Řekl NE?

Pokud i u ní doma panuje dusná atmosféra, pokušení v podobě kolegy se snadno podlehne. Možná, že si ještě před rokem plánovala, jak s druhým synem Jakubem a prvním Vojtou (6) zůstane doma, a pokud manžel řekl rázné NE, mohli tím odstartovat krizi, která přetrvává.

V Ulici hraje rozporuplnou postavu, diváci její Vandu milují i nenávidí.

Už před narozením druhého syna se spekulovalo, že v jejich manželství není vše růžové. Jenže právě narození chlapečka je mělo znovu spojit.

Těžko však říct, jestli mají vše dořešené, nebo před sebou jen valí kámen, na který se nabalují další a další nevyjasněné potíže. Pokud to tak je, jednoho dne by se mohlo stát, že dojdou síly a jejich manželství skončí.

Jestli by se pak Hrušínská soustředila na budování něčeho reálnějšího se sympatickým kolegou z Ulice, ale není jasné. Pokud mezi nimi vůbec něco bylo, mohlo jít jen o úlet, ke kterému už se nechtějí vracet.

Bruslí na tenkém ledě?

Třeba to má být jen pomyslné důrazné varování pro jejího manžela, že už ji nikdy nemá do ničeho nutit. Sice se zdá, že půvabná herečka bruslí na docela tenkém ledě, vyjít by to ale každopádně mohlo.

„Ženská nevěra může být pro manželství větším rizikem,“ prohlásil už před lety Balcar. A právě na tahle jeho upřímná slova si jeho manželka možná nakonec vzpomněla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden