Moje šťastná hvězda

Milostný skandál vyřešila útěkem?

Moje šťastná hvězda

Vždycky to byla Sabina, kdo se dočkal ve vztahu velkého zklamání, lží a nevěr. Avšak teď se karty nejspíš obrací. Rozhodla se jít za štěstím za jakoukoli cenu?

Bohatý milostný život má jen před kamerou? SABINA LAURINOVÁ (49) je velká smolařka, ale i na ni se občas usměje štěstí. Bohužel jí ale některé kolegyně úspěch a lásku nepřejí. Schyluje se k válce?

Na každém prstě by mohla mít hned deset mužů, avšak rok před padesátkou Sabina Laurinová (49) stále čeká na toho pravého, kterého by si konečně mohla vzít. V životě s muži příliš štěstí neměla, přesto ji to neodradilo od toho, aby stále hledala.

Už několik týdnů to vypadá, že konečně toho svého vyvoleného našla. Jenže žádná velká romantika ani šťastný konec se zatím nekonají. Někdo se jí totiž podle všeho  snaží její nový vztah zničit tím, že prohlašuje, že má Laurinová tajného milence, kterého přebrala kolegyni. Je to pravda, nebo jde jen o závist a snahu škodit?

Je jako v bludném kruhu

Sabina Laurinová je jednou z hlavních postav oblíbeného seriálu z lékařského prostředí Sestřičky Modrý kód. Jeho tvůrci si pro ni připravili skutečně nervydrásající osud. Stojí mezi dvěma muži a

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden