Moje sladké tajemství

Milovaná rodina pro ni byla největším darem osudu

Moje sladké tajemství

Přestože obě manželství této skvělé herečky skončila rozvodem, Blanka nikdy takto získaných životních zkušeností nelitovala.

Herečka Blanka Bohdanová (†91) kdysi musela vyměnila filmování za malířské plátno. Nikdy toho však nelitovala. Během malování se cítila svobodná, a navíc měla konečně čas na založení rodiny.

Báječná Blanka Bohdanová (†91) nikdy nenaříkala na osud. Když nemohla hrát, pustila se do malování, a i to zvládla na výbornou. „Malování mě zachránilo, když mě odřízli od divadelní činnosti, a už jsem si ho nechala,“ vzpomínala tato výjimečná dáma a dodávala, že když vzala do ruky štětec a paletu, cítila se svobodná.

Malování ji ochraňovalo před stářím

Malování ji udržovalo svěží i v pozdějším věku a jak sama řekla, ochraňovalo ji před neduhy typickými pro stáří. Je smutnou ironií osudu, že právě této skvělé ženě komunisté málem zničili kariéru.

Přitom Blanka, která se narodila 4. března 1930 tíhla k divadlu už od dětských let. Však se už v pouhých pěti letech poprvé prošla po prknech, která znamenají svět. Také ale prošla

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden