Moje sladké tajemství

Milované děti ji pouze využívají?

Moje sladké tajemství

Má doma Jakuba i Marianu. Sice ji to zpočátku těšilo, ale teď už ji to začíná štvát.

Jako správná máma herečka Dana Batulková (62) nikdy neodmítne pomoci svým dětem. Jenže poslední dobou to vypadá, že ji její dva dospělí potomci sprostě využívají!

Na první pohled by se mohlo zdát, že je teď herečka Dana Batulková (62), kterou diváci pravidelně vídají v seriálu Slunečná, spokojená, protože její děti Mariana Prachařová (26) a Jakub Prachař (37) jsou jí nablízku.

Oba se totiž, podle vlastních slov, dočasně přistěhovali zpět do jejího domu. Jenže všechno má své hranice a zdá se, že tady už byly překročeny.

Jejich přítomnost ji stresuje

„Já mám teď všechny děti doma. Kuba se přistěhoval po rozvodu a Mariance jsem teď dobrá, protože mám zahradu a ona jinak bydlí v bytě v centru,“ prozradila Dana, jak došlo k tomu, že se opět

Zbývá vám 66% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden