Moje šťastná hvězda

Libuše Šafránková: Milované Popelce vypovídá tělo službu

Užívá spousty léků

Herečka LIBUŠE ŠAFRÁNKOVÁ (63) je po prodělané rakovině oslabená. Chemoterapie si vybrala svou daň v oslabené imunitě a hormonální nerovnováze. Libuška je v nemocnici skoro jako doma.

Před rokem se celý národ radoval nad zprávou, že Libuška Šafránková porazila rakovinu plic. „Je mi moc dobře a cítím se skvěle,“ oznámila sama herečka. Dokonce si tehdy myslela, že se ještě vrátí ke své oblíbené práci. Mluvilo se o připravované pohádce Mamánek, ve které si měla Šafránková zahrát i se svým manželem JOSEFEM ABRHÁMEM (77). To se nakonec nestalo a herečka se uzavřela před celým světem. Začalo se spekulovat, co se s milovanou Popelkou vlastně děje. Zdroj z nemocnice, kam Šafránková pravidelně dochází na kontroly, nám řekl, že se změnila téměř k nepoznání. „Výrazně přibrala, její tělo zřejmě zadržuje vodu,“ uvedl doslova. Podle všeho za její proměnou stojí prodělané chemoterapie, které kromě nádorových buněk likvidují i ty zdravé. V důsledku toho pak mohou nastat zdravotní komplikace, které před léčbou člověk neměl. Než se tělo srovná do normálu, pak trvá u každého jinak dlouho. „Někteří pacienti berou léky i deset let po vyléčení,“ řekl nám odborník z onkologické kliniky. Podle našich informací je herečka pod dohledem lékařů a užívá léky proti bolestem, akutním zánětům, zažívacím a gynekologickým obtížím.

Obětavý manžel

Podle našeho zdroje k lékaři herečku doprovází její muž. „Vždy ji přiveze autem a drží ji i po psychické stránce. Paní Šafránková na tom není v současné době úplně nejlépe,“ uvedl zdroj. Abrhám a Šafránková jsou spolu 40 let a vždy si byli vzájemnou oporou. Podobně dlouhých manželství je ve světě showbyznysu jako šafránu. „Je velmi jednoduché podlehnout krizi, důležité je zvládnout ji a vydržet. Životním zkouškám se nevyhnete, je jen na vás, jak v nich obstojíte,“ vysvětlil už před časem svůj přístup k manželství Abrhám.

Popisky:

A1: Manžel Josef Abrhám je herečce velkou oporou

A2: Libuška Šafránková je po vyléčené rakovině oslabená

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden