Můj kousek štěstí

Milovaný „Bébel“odešel a slzy smíchu zhořkly...

Můj kousek štěstí

Slávu si uměl užít se vším všudy, ale zneužít ji? To ne!

O málokterém muži lze říct, že žil tak na plný plyn jako on. Svérázný herecký projev, šibalský úsměv i pověstná cigareta v koutku úst. Charakteristické znaky herecké legendy, jejíž skon zasáhl celý svět. Pocházel z umělecké rodiny. Otec byl sochař, matka malířka, bydleli na jednom z pařížských předměstí. Své dětství považoval Jean-Paul Belmondo (†88) za šťastné, zato jeho rodiče byli zřejmě výchovou až příliš akčního chlapečka vyčerpaní.

Nedostatek talentu?

Odmalička v něm dřímal klaun, šašek, bavič prahnoucí po potlesku. Je nestálý, roztržitý a není nadaný intelektuálně, pouze na manuální práci – tak zněla reference z jedné ze škol. Do vínku dostal mimo jiného i nadání ke sportu, odmalička boxoval.

Rodiče zoufale přemýšleli o budoucnosti svého energického synka. Samozřejmě že je napadlo dát jej na konzervatoř, avšak, ač to zní neuvěřitelně, nebyl přijat pro

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden