Můj kousek štěstí

Milovaný manžel se jí začal měnit před očima

Můj kousek štěstí

Nebrali se z velké lásky, ale čistě z praktických důvodů, aby mohla Dominika zůstat spolu s Timem ve Finsku.

Milovala drsňáky z rockových kapel. Z jedné byla i její osudová láska, Steve Lee (†47), který však tragicky zemřel. Nebýt této události, možná by se nikdy nepotkala se svým manželem.

Mnoho lidí si kladlo otázku, jak se dcera Karla Gotta (†80), rodilá Pražačka ocitla v dalekém Finsku. Odpověď je kupodivu velmi prostá – Dominika, ačkoli žila v Praze osmadvacet let, vždycky toužila opustit Českou republiku a rozletět se do světa.

Nepřitahoval ji

Osudným se jí v tomto ohledu stalo setkání s finskou metalovou kapelou Stratovarius, s níž tehdy hrál vynikající kytarista Timo Tolkki. Dominika měla s kapelou domluvený rozhovor a pochopitelně ještě vůbec netušila, jak moc jí změní život. V německém Norimberku na sebe muzikantům hned pozradila, že je jejich dlouholetá, věrná fanynka a že má všechna jejich alba.

Drsní rockeři se nad jejím zápalem rozněžněli a pozvali ji na jejich další vystoupení, které se konalo čtrnáct dní nato v Mnichově. Timo, který zprvu o drobnou blondýnku nijak zvlášť

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden