Moje sladké tajemství

Milovaný partner se pomalu mění ve lháře!

Moje sladké tajemství

V čem všem své partnerce ještě lže?

Zatímco zamilovaná herečka Sandra Nováková (38) nedá na svého partnera dopustit, on jí lže do očí, a ještě ji u toho veřejně zesměšňuje. Jak dlouho mu to dokáže ještě tolerovat?

Herečka Sandra Nováková (38), která se momentálně objevuje v seriálu Sestřičky Modrý kód, se do svého partnera, režiséra Vojtěcha Moravce (33), zamilovala kromě jiného i kvůli jeho nevšednímu smyslu pro humor.

Jak se ale zdá, poslední dobou toho Moravec trochu zneužívá a z partnerky si dělá spíše posluhovačku, které navíc neváhá zalhat. Může takový vztah vůbec vydržet?

Veškerou práci nechává partner na ní

Že její vyvolený není zrovna typem muže, který by se nadšeně hrnul do domácích prací, si je Sandra dobře vědomá. Možná ale nečekala, že jí doma nepomůže prakticky vůbec s ničím, „S těmi domácími pracemi je to trošku horší, ale on je génius, umělec, nemůžu je po něm chtít.

Jsme spolu sedm let a poprvé pustil pračku, a to jen proto, že musel. Nebyla jsem doma,“ svěřila se před nedávnem sympatická herečka. Jenže i ona občas nestíhá, a tak partnera

Zbývá vám 52% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden