Moje sladké tajemství

Milovník života by se rozdal pro rodinu a úsměv publika

Moje sladké tajemství

Druhá manželka Olga to s ním opravdu uměla. Pod jejím vlivem dokonce slavný herec skoncoval s pitím.

Legendární Vladimír Menšík (†58) byl doslova přírodní úkaz. Dlouhá léta se zdálo, že má energie na rozdávání a že je téměř k neutahání. Menšík miloval život ve všech jeho podobách a také si jej uměl užívat plnými doušky.

Mamince posílal peníze na přilepšenou

Rád se napil, kouřil tolik, že by mu mohly závidět i tovární komíny, a pochopitelně miloval dobré jídlo. Jeho velké srdce tlouklo pro všechny, kteří se byť i jen na malou chvíli ocitli v jeho blízkosti, a pro svou rodinu by se doslova rozdal.

Dodnes se povídá, že jako správný moravský rodák cítil zodpovědnost za všechny své příbuzné a své milované mamince Andělce posílal každý měsíc hezkou sumičku na přilepšenou. Ačkoli měl ze dvou manželství celkem čtyři děti, nikdy mezi

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden