Moje sladké tajemství

Milovníka hlučné samoty okouzlila krásná kolegyně

Moje sladké tajemství

Když se sympatickému páru narodila dvojčata Jan a Jiří, myslela si herečka, že teď už bude vše zalité sluncem.

Herec Vladimír Dlouhý (†52) byl mezi přáteli pověstný svou komplikovanou povahou. Půvabná Petra Jungmanová (49) ho však dokázala pochopit a našla klíč k jeho citlivé a laskavé duši.

Manželství kolegů Petry Jungmanové (49) a Vladimíra Dlouhého (†52), to bylo partnerství naplněné láskou, důvěrou, tolerancí i vzájemným obdivem. I proto je velice smutné, že skvělý herec odešel z tohoto světa předčasně. A co je ještě horší, Vladimír bojoval s vážnou nemocí a Petra, která se mu snažila pomoci, mohla jen smutně přihlížet tomu, jak se její milovaný manžel vědomě ničí.

Od dětství šel z role do role

Dlouhý měl totiž velice komplikovanou povahu a už od mládí se vlastně systematicky ničil. Poprvé se postavil před kameru, když mu bylo pouhých

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden