Můj kousek štěstí

Miluje Bernášková bývalého manžela?!

Když mu bude chtít být nevěrná, nikdy na to nepřijde, řekla kdysi manželovi... Má to snad být varování?

Hvězda seriálu Vyprávěj Jana Bernášková (41) se pěkně vybarvila. Objevily se spekulace, že se jí po čtyřicátých narozeninách, jak se říká, zapalují lýtka.

Své o tom ví ženatý kolega Petr Rychlý (57), po němž během natáčení druhé řady seriálu Co ste hasiči údajně významně pokukovala. A k překvapení všech se začíná obdivně vyjadřovat i o bývalém manželovi, režisérovi Davidu Drábkovi (52), kterému nemohla léta přijít na jméno.

Rozvod byl bouřlivý, válčilo se o dceru Justýnu (16). Ale vše je, jak se zdá, zapomenuto. „Zřejmě jsme si tím museli projít, abychom znovu našli lásku k sobě, ale jinou,“ šokuje dlouhonohá tmavovláska, která se před deseti lety podruhé provdala za scenáristu Rudolfa Merknera (51).

Porodila mu Theodora (9). Mnohokrát však zdůraznila, že svazek není ideální a že si občas pořádně lezou na nervy. A současného manžela mohou její slova o tom bývalém značně znepokojovat.

Co asi myslí onou jinou láskou, kterou ke Drábkovi cítí? No přesně na to by se jí měl urychleně zeptat nynější muž Rudolf Merkner. Kdyby alespoň hovořila o kamarádství, to by se snad dalo akceptovat. Ale jiná láska? To už je na pováženou!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden