Můj kousek štěstí

Miluje koupání bez! Nahoře i dole...

Jak vypadá léto zlatovlasé Miluše? Budete se divit. Krásná herečka vyhledá romantickou opuštěnou pláž a tam se celý den opaluje, oblečená jen do opalovacího krému. Tady asi každý chlapík zatají dech. Právě se ukázalo, že se temperamentní Miluše Bittnerová (43) ze všeho nejraději opaluje a koupe nahá.

Asi největší radost bychom mužům z naší vlasti bez rozdílu věku a politické příslušnosti udělali prozrazením zeměpisných souřadnic tajemného místa, kde je možné potkat českou Marilyn Monroe v rouše Evině. „Většinou se koupu bez plavek,“ směje se blondýnka. „Jenže je vždycky těžké najít nějakou lokalitu, aby tam nebyli třeba Češi.“

Ivana Jirešová problémy své kolegyně tak zcela nechápe.

Kde to je?!

Vypadá to, že kráska není ochotna prozradit, kde přesně ze sebe v létě shazuje oděv. „Miluju, když najdeme pláž, kde nikdo není a já se tam mohu celý den válet. Plavky si nevezmu, ale opalovací krém, tím se mažu, to jo,“ ubezpečuje maminka Betynky (1), vdaná za podnikatele Rendu (48).

Snadno se spálí, a tak používá krém s ochranným faktorem padesát. To se odehrává v zahraničí, v Čechách se herečka obléká, ač nerada, do plavek, ještě k tomu jednodílných. A jak sama přiznává, sehnat koupací oděv v její velikosti je peklo.

Miluše je požitkářka a vůbec se tím netají.

Malý výběr plavek

„Je tak malej výběr, že vlastně nemusím přemýšlet mezi tisícem variant, co mají holky třeba s poprsím velikosti B. To musí být strašné nervy! Mám si vzít tyhle a tuhle barvu?“ směje se dobře vyvinutá herečka.

A tak nemá doma asi padesátery plavky jako její méně vnadné kolegyně, ale troje, a ani jedny bikiny – na ty si netroufá. Snaží se zhubnout, během těhotenství přibrala dvacet kilo. „Zas bych ráda vypadala jako člověk,“ přeje si.

Vynechává večeře, v létě jí zeleninové saláty, pije zelený čaj a zakazuje si alkohol. Cvičí, myslí pozitivně a trošku spoléhá i na plastickou chirurgii, nedávno podstoupila operaci horních víček.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden