Moje šťastná hvězda

Miluje svalovce příliš?

Několikanásobná slavice LUCIE BÍLÁ (54) má svého mladého zajíčka RADKA FILIPIHO (37) moc ráda. Svou lásku mu prý denně dává najevo, což mu má už trochu vadit.

Lucie Bílá (54) na dlouhodobé vztahy moc štěstí neměla. Každý ji hned opustil. Bylo to prý kvůli její práci, neboť tu má stavět na první místo. Kdo by také chtěl hrát neustále druhé housle.

Jejímu současnému partnerovi Radkovi (37) to ale zřejmě nevadí, tedy alespoň donedávna to tak vypadalo. V poslední době má totiž mezi nimi být hodně napjatá atmosféra. Co se stalo?

Lucie má doma mistra světa!

Chce si ho pojistit

Nedávno se začalo říkat, že si chce svého miláčka nějak pojistit, neboť se bojí, že ho ztratí. Není se proto čemu divit, že Filipi začal zvedat kotvy, vyhovovalo mu, že měl jistou volnost a mohl si ve své podstatě dělat, co chtěl.

Na tak velká rozhodnutí prý ještě není připravený, zatím by si chtěl jen užívat. Co udělá, aby se těmto zásadním rozhodnutím vyhnul?

Podvádí ji s mladší kráskou?

Radek je mladý sympaťák a na sociálních sítích ho oslovuje spousta krásných dívek. A to se mu má moc líbit. Dokonce má s jednou i tajně randit.

Tou šťastnou má být jeho obrovská fanynka. Podle všeho se mají spolu scházet pokaždé, když je slavná zpěvačka pryč. Jak moc je ale jejich vztah vážný?

Nevzdá se luxusu

Potíž je v tom, že se má svalnatý svalovec u slavné zpěvačky jako v bavlnce. To je možná ten důvod, proč se od ní nechce ani hnout. Navíc ho i  zaměstnává a jen těžko by si přišel na tak pohádkové peníze.

Jak tohle celé dopadne, je ve hvězdách. Bílá by si ale měla určit priority a uvědomit si, že s takovým chlapem nejspíš nebude mít žádnou budoucnost.

Nejspíš je ale ráda, že má po svém boku alespoň někoho. Opustí Filipi údajnou milenku kvůli vidině bezstarostného života, nebo půjde za svým srdcem?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden