Můj čas na kafíčko

Miluje vás, nebo spíše využívá?

Někdy je těžké rozeznat, zda s vámi muž chce mít skutečný vztah, nebo ho spíš zajímá jen postel a pohodlí. Víte, jak poznáte, že jste pro něj jen jednou z možností?

Chlapi jsou často schopni vás manipulovat a tvrdit vám, že jsou pro vás ti praví a jejich láska je upřímná. Jenže ve skutečnosti jim nejde o nic jiného než o to nebýt sami a „mít své jisté“.

Špatná komunikace

Rozmluva je klíčem ke zdravému vztahu. Pokud si nepamatujete, kdy jste spolu naposledy důvěrně rozmlouvali a vylili si svá srdce a všechny myšlenky, není to láska. Musíte vědět, co se děje v životě vašeho partnera. Čas od času byste spolu měli mít dlouhý rozhovor.

Neznáte jeho rodinu

Ten, kdo stojí o vážný vztah, bude chtít, abyste se setkala i s jeho přáteli a rodinou. Jestliže vás s nimi neseznámí ani po několika měsících známosti, může to znamenat jenom dvě věci: nevidí vás jako součást své budoucnosti a vztah navázal jen kvůli dočasnému osamění a možná i potřebě sexu.

Možná jste oba náruživí, ale pokud je vášeň v posteli to hlavní, co vás pojí, a když si máte promluvit, nevíte o čem, nelze mluvit o vztahu. Musíte vědět, že všechno, co ten druhý říká, abyste se cítila dobře, říká z lásky. Pokud s vámi sdílí více postel než city, nedělejte si naděje.

Ego větší než láska

Pokud chlap musí mít vždycky pravdu, není ve vašem vztahu všechno v pořádku. Jestliže prosazuje svůj názor bez ohledu na to, co cítíte a chcete vy, je zjevné, že jeho ego je větší než jeho láska. Ve vztahu je třeba vnímat a respektovat partnerovy city. Jestliže chlap potlačí své ego a umí přiznat chybu, nehodí se k vám nikdo jiný lépe než právě on.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden