Moje sladké tajemství

Milující Adriana má pochopení pro všechny jeho slabosti

Moje sladké tajemství

Když byla Adrianě zima, Luděk jí půjčil kabát a po chvilce nezávazného rozhovoru ji hned pozval na večeři.

Kdysi možná trochu naivní Luděk Sobota (77) zažil ve svém prvním manželství hořké zklamání. O to více si dnes váží své druhé ženy Adriany Sobotové (59) a jejich velké vzájemné lásky.

Populární herec a bavič Luděk Sobota (77) dokonale klame tělem. Zatímco na televizní obrazovce působí jako roztomilý a popletený ňouma, v soukromí je to tichý a nesmělý introvert. To ale v žádném případě neznamená, že by neměl zájem o krásné ženy, právě naopak.

Manželství mělo smutný konec

Sobota má za sebou několik milostných avantýr se známými zpěvačkami a herečkami, a dokonce je už podruhé ženatý. I když jeho první manželství mělo poněkud neslavný konec. Luděk se oženil už jako osmnáctiletý, protože prostě musel.

Dívka Jana, s kterou měl tehdy známost, totiž otěhotněla, a Sobota se chtěl zachovat jako správný chlap. Své manželce důvěřoval, a tak neměl žádné pochybnosti o tom, kdo je otcem dítěte, které nosila pod srdcem.

S prvním synem se už nestýká

Bohužel, chlapec, který se narodil brzy po svatbě, nebyl Luďkovi ani trochu podobný. Jana ho navíc často schovávala ke svým rodičům, jako by ani nechtěla, aby ho měl Sobota na očích. To Luďkovi pochopitelně brzy začalo

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden