Moje šťastná hvězda

Miluše Bittnerová: Hrozí jí velké komplikace!

Když se Miluše Bittnerová (41) dozvěděla, že je konečně těhotná, nemohla být šťastnější. Jenže radost jí vydržela bohužel jenom pár měsíců. Pak se stalo něco, s čím absolutně nepočítala. V polovině května se ošklivě zranila. Špatně došlápla a poranila si meniskus v pravém koleni. Nebýt jejího těhotenství, lékaři by ji ihned operovali. Leč v požehnaném stavu pod narkózou být nemůže.

Nesnesitelně trpí

Dokonce prý ani nesmí brát žádné léky na bolest.A tak se raději skoro vůbec nepohybuje. Jezdí na invalidním vozíku a nesnesitelně trpí. Koleno ji totiž bolí od rána do večera, a to i tehdy, když se vůbec nehýbe. Dokonce prý s partnerem Reném (45) plánovali na léto menší dovolenou, ale té se také musí vzdát. Proto teď nejvíc času tráví doma. Od lékařů se však před pár dny dozvěděla ještě jednu pro ni velmi zdrcující zprávu.

Čeká ji operace

Kvůli zraněnému kolenu prý nemůže rodit normální, přirozenou cestou. Proto jí lékaři provedou císařský řez.Kvůli bolestem a neohebnosti kolena je to prý jediná přípustná varianta. A tak i když si přála rodit normálně, má smůlu. Mohla by totiž jinak ohrozit nejenom sebe, ale i nenarozené děťátko. Navíc jakmile porodí a bude dostatečně fit, pak teprve podstoupí náročnou operaci kolene.Tu však prý musí abslvovat co nejdříve, jinak se také může stát, že koleno prý zůstane už navždycky nepohyblivé! Letošní rok pro ni tedy není vůbec lehký.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden