Moje šťastná hvězda

Miluše Bittnerová: Je zlá na svého partnera?

Stala se z ní cholerická a hysterická ženská? Miluše Bittnerová (41) si sama na sebe postěžovala. Prý s ní má její partner Renda, s nímž už je dva roky, hotové peklo. Prý se dokáže hádat i kvůli maličkosti, a tak se hádají týden co týden.

Křičí na sebe, házejí po sobě věci, ale za deset minut jsou schopní se zase smát a vtipkovat. Její přítel si prý totiž také nenechá nic líbit. Rád se s ní do hádek pouští a každou nadávku jí oplácí. Ale herečka přiznává, že většinou konflikt vyvolá sama.

Občas si tak připadá nesnesitelná a zoufalá a bojí se, že ji partner opustí stejně jako exmanžel Lukáš. Ten po letech manželství zjistil, že chce žít na samotě v lese. To ji zdrtilo. Ke všemu se jí nedaří otěhotnět.

Dítě je totiž to jediné, co si Miluše v životě přála. Navíc má strach, aby se jí nerozpadl vztah. Renda je totiž její nejbližší člověk, a kdyby ho ztratila, vůbec neví, co by dělala. Moc dobře si ovšem uvědomuje, že vyvoláváním ostrých hádek jejich vztahu nijak nepomůže. Jenže takovou už má povahu a hned tak se nezmění.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden