Moje šťastná hvězda

Miluše Bittnerová: Jen přátelé, nebo milenci?

Loni se mluvilo o tom, zda má JAN KRAUS poměr se svou kolegyní z rádia MILUŠÍ BITTNEROVOU (41). Ani jeden dodnes nic nevysvětlil.

Když spolu začali moderovat zábavný rozhlasový pořad Kraus a blondýna, všichni si mysleli, že spolu jim to klapat rozhodně nemůže. Vždyť jsou oba tak rozdílní! Ale opak se ukázal být pravdou. Stala se z nich téměř nerozlučná dvojice.

Sblížili se tak moc, až si jejich kolegové a přátelé začali myslet, že spolu něco mají. A skutečností je, že si to mnozí myslí dodnes. Pějí na sebe samou chválu a okatě spolu laškují. Ačkoli Bittnerová prý není vůbec Krausův typ, protože si potrpí zejména na vysoké a štíhlé ženy, rozhodně mu není lhostejná.

Krásy své kolegyně si Kraus jistě povšiml

Herečka dokonce údajně kdysi přiznala, že je Kraus nejlepší chlap, kterého kdy poznala. A když se to moderátor dozvěděl, nemohl být překvapenější. Bittnerová má sice přítele, ale to jí zřejmě nebrání v tom, aby si nemohla zalaškovat.

Navíc kdykoli se potkají na nějakém večírku, nehnou se od sebe ani na krok. Mají podobný způsob humoru, a tak se skvělé doplňují a baví své okolí. Jsou skutečně jen přátelé a kolegové? Tuto otázku si kladou nejen jejich partneři.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden