Můj kousek štěstí

Miluše Bittnerová: Strach o miminko!

Herečka Miluše Bittnerová (41) má už jen krůček od splnění jejího velkého snu. I když je to radostné, ve vzduchu je napětí, zda se jí podaří vše ve zdraví dotáhnout do zdármného konce. Je to pár týdnů, co showbyznysem otřásla mimořádně radostná zpráva.

Herečka Miluše Bittnerová je v pátém měsíci těhotenství, čeká chlapečka. Herečka si dítě dlouho přála, ale stále jí nebylo dáno. Buďto neměla toho správného partnera nebo nemohla ze zdravotních důvodů. Až nyní se svým osudovým mužem Rendou (46) se poštěstilo.

Prý mu řekla, že chce miminko a druhý den byla už těhotná. Nabízí se otázka, proč to po boku Rendy neudělala dřív... Zaplavilo ji sladké opojení, zároveň ale musí trnout strachy kvůli svému vyšším věku, ve kterém porod přináší spoustu rizik.

"Většina rizik starších matek spojených s těhotenstvím je zhruba dvojnásobných ve srovnání se ženami, které čekají dítě v optimálním věku, tedy někdy po pětadvacítce. Jde třeba o častější spontánní potraty či předčasný porod.

Stav matky navíc mohou komplikovat její vlastní onemocnění, jako je třeba cukrovka nebo vysoký krevní tlak," vysvětluje gynekolog. Varujícím příkladem by mohla být například herečka Veronika Žilková (57), která ve čtyřiceti pěti letech přivedla na svět chlapečka, ten ale krátce po porodu zemřel kvůli vrozené vadě.

Nebudeme ale malovat čerta na zeď. Věříme, že v případě herečky Bittnerové vše vyjde na jedničku. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden