Můj kousek štěstí

Miluše Bittnerová: Svatba kvůli dítěti?

To je milá zpráva! Herečka Miluše Bittnerová (40) se prý bude vdávat. Co za tím je? Herečka Miluše Bittnerová se se svým soukromím nikdy příliš nesvěřovala. O svém příteli Rendovi (45), s nímž se měla dát dohromady v roce 2016, dodnes neprozradila ani to, jaké je jeho příjmení.

A nezmínila se o něm celé roky. Až vznikaly pochybnosti, zda jsou ještě vůbec spolu. Ale jak se zdá, v tichosti mezi nimi láska stále jen kvete. "Ano, Miluška je pořád se svým Rendou a skvěle jim to klape," prozradil nám informovaný zdroj s tím, že se prý herečka se svým milovaným dokonce budou brát.

Bittnerová vždycky mluvila především o miminku. To jí ale dosud nebylo dopřáno. Nejprve chyběl ten správný partner a posléze onemocněla poruchou štítné žlázy, což je pravděpodobnou příčinou, proč se jí nyní i přes velkou snahu otěhotnět nedaří.

Bittnerová se dokonce začala smiřovat s tím, že žádné děti nebudou. „Nepřipadá mi špatné být bezdětná. Můžu přece pomáhat jiným dětem, můžu rozdávat radost ostatním lidem. Prostě počkám, co se stane,“ začala se utěšovat vnadná blondýnka.

Nejspíš se tedy rozhodli stvrdit svou lásku alespoň sňatkem. A kdo ví, jestli právě svatba nesouvisí i s vytouženou ratolestí. Jednou se Miluše zmínila i o tom, že by si děťátko mohli adoptovat. A k tomu musí být podle úřadů pár sezdaný.

Že by došlo na plánování rodinky? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden