Moje šťastná hvězda

Miluše Šplechtová a Jan Hrušínský: Odejde od ní ke své milence?

Vztah JANA HRUŠÍNSKÉHO (63) k něžnému pohlaví je prý velmi vřelý. Po nedávném skandálu, kdy byl přistižen v důvěrné společnosti produkční svého divadla NIKOLOU (30), se však zdá, že románek ukončil.

Nůž na krk

Je to ale pravda? Manželka MILUŠE ŠPLECHTOVÁ (60) mu zřejmě dala nůž na krk a donutila ho sekat dobrotu. Nebylo by to poprvé, co nad jeho zálety přivřela obě oči. Jenže byl to opravdu jen úlet? Hrušínský se totiž možná tentokrát zamiloval

Vozil ji domů

Herec měl totiž o 32 let mladší černovlásku vozit z práce domů. Bydlela tehdy v bytě svých rodičů v Příbrami, ale ani to Hrušínského neodrazovalo. Z Prahy jde přitom o hodinovou cestu tam a pak ještě hodinu zpátky. To by přece jen kvůli pár společným chvilkám nepodstupoval.

Na jaře však románek praskl a Jan si musel vybrat, s kým chce být. Je zvláštní, že Šplechtová neučinila celé věci přítrž mnohem dříve. Copak jí nedošlo, že manžel po nocích nebývá doma a vozí v autě cizí ženu? Možná je zkrátka extrémně důvěřivá. Po odhalení skandálu se objevila s manželem ve společnosti a pořád ho líbala. Bojí se, že by ji mohl opustit?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden