Moje šťastná hvězda

Miluše Šplechtová: Má strach, že jí byl zase nevěrný?

Odmítá číst, co se o jejím manželovi píše. MILUŠE ŠPLECHTOVÁ (60) je v šoku! Skutečně manželovi věří, že jí není a nebyl nevěrný, nebo v ní přece jen hlodají pochybnosti?

Když se začalo o jejím manželovi JANU HRUŠÍNSKÉM (63) mluvit v souvislosti s nevěrou, Miluše Šplechtová jako by neviděla ani neslyšela. Dokonce když za ní přišli novináři, aby jí ukázali fotky, které nafotili v jednom z pražských obchodních center, odmítla se na ně podívat. Nechtěla s tím mít vůbec nic společného, jen prý vykřikovala, že svému manželovi bezmezně důvěřuje. Ale je to skutečně tak?

Chodí jako tělo bez duše

Jejich kolegové z Divadla Na Jezerce, které Hrušínský vlastní, a stejně tak i jejich společní přátelé nyní svorně říkají, že se mezi nimi muselo něco stát. Oba prý chodí jako tělo bez duše a na veřejnosti spolu prý nepromluví téměř ani slovo. Dokonce od té doby, co byly zveřejněny fotografie Jana Hrušínského, na kterých kráčí po boku své produkční NIKOLY HRKĽOVÉ (30) a drží se přitom za ruce, kolem sebe našlapují po špičkách. O tom, že mezi nimi není všechno v pořádku, svědčí ovšem i fakt, že jakmile celá událost prosákla na veřejnost, nechal se principál divadla společně se svou manželkou nafotit při vroucném polibku. Jako by se snad snažili něco zamaskovat.

Už jednou jí byl nevěrný

I sama Šplechtová se div nepřetrhla, aby všem sdělila, že svému manželovi i nadále bezmezně věří. Ovšem její přátelé mají za to, že nějaké pochybnosti jí v hlavě rozhodně hryžou. Z jejího chování je jasné, co si o celé situaci myslí. Vždyť už jí jednou manžel nevěrný byl! Ustála to jen díky velké toleranci a schopnosti odpouštět. Dokázala by to ale i podruhé?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden