Moje šťastná hvězda

Miluška Voborníková skrývá děsivé jizvy

Následky bouračky jí zůstanou navždy

Zpěvačku MILUŠKU VOBORNÍKOVOU (66) znají všichni jako roztomilou dlouhovlasou brunetku,  ale napadlo vás někdy, proč nikdy nenosila culík nebo proč se nikdy, ani ve svém vyšším věku, neostříhala?

Manželka hudebníka PETRA SPÁLENÉHO (71) má totiž po tragické dopravní nehodě jizvy na tváři. Havárie se jí stala, když jí bylo pouhých šestadvacet. Od té doby nosí rozpuštěné vlasy, které jí lemují obličej a jizvy zakrývají.„Byla jsem hodně mladá, když jsem přežila těžkou dopravní nehodu. Několik dní jsem byla v bezvědomí a probudila jsem se až v Ostravě-Zábřehu, kde o mě pečoval tým pod vedením MUDr. Petra Viktory. Brousili si na mne pilku, vytvořilo se mi na hlavě cosi velikosti pštrosího vejce. Od té doby jsem padlá na hlavu, ale současně se mi rozsvítilo a umím rozlišit podstatné od nepodstatného i dobré od zlého,“ prohlásila kdysi Miluška.

Stáhla se do ústraní

Miluška se dlouho s následky havárie nedokázala smířit, ale možná díky tomu se pro ni její účes stal určitým symbolem nového začátku. „Ošklivost se pro někoho může stát krásou,“ filozofovala později a vzhledem k tomu, že se v 70. letech umisťovala na předních příčkách divácké ankety Zlatý slavík a patřila k nejatraktivnějším tvářím showbyznysu, nikdo se rozhodně nad jejími nedostatky nepozastavoval. Poslední dobou ale o Voborníkové nebylo skoro vůbec slyšet. Zpěvačka se stáhla do ústraní a jen příležitostně vystupuje na koncertech svého manžela Petra Spáleného. Naposledy se objevila na veřejnosti na pohřbu textaře ZDEŇKA RYTÍŘE (†69), kde ale všechny šokovala svojí ztrhanou a extrémně vyhublou tváří. Těžko by v ní už dnes někdo hledal bezstarostnou dívenku. Doufejme jen, že ji netrápí  vážnější potíže se zdravím než následky dávné a těžké autonehody. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden