Můj kousek štěstí

Miminko už nechce?

Měla by brzdit, místo práci věnovat energii záchraně svého vztahu... Než bude pozdě!

Mateřství už dávno není doménou zcela mladých žen. Posunuje se i do zralejšího věku, mimo jiné zásluhou moderní medicíny.

Proto by se jen málokdo divil, kdyby těhotenství ohlásila i Tereza Kostková (47). Vlastně se to očekávalo, protože v roce 2018 se vdala za režiséra Jakuba Nvotu (46) – a spekulovalo se, že šťastní novomanželé by se miminku nebránili.

Ještě před dvěma lety těhotenství nevylučovala. Leč roky utíkají a i rodinná idylka dostala za tu dobu zabrat. Kostková má práce nad hlavu, hraje v seriálu Jedna rodina a v divadlech, moderovala StarDance, pracuje též v rozhlase.

Najednou nic nenasvědčuje tomu, že by chtěla kromě Antonína (16), kterého má s prvním mužem Petrem Kracikem (65), ještě dalšího potomka. Teď se to potvrdilo. Herečka se nechala slyšet, že mateřství přenechá mladším a že se cítí spíš jako babička, než jako máma.

Bolí ji záda, loupe ji v kříži. „Ať děti odnosí mladší tělo,“ směje se. Fanoušci, kteří se těšili na radostnou novinu, jsou asi zklamaní a přemýšlejí, zda je toto rozhodnutí opravdu dáno otázkou věku, nebo tím, že se už delší dobu spekuluje o krizi v jejím manželství.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden