Moje šťastná hvězda

Minulost zas ožívá?

Na dlouhé roky se stáhli z veřejného života. Nyní se po dlouhé době MARTINA PREISSOVÁ (44) objevila na veřejnosti s úsměvem na rtech. Ovšem bez svého manžela. Stále na tom není dobře?

Problémy s léky a alkoholem stále nejsou minulostí? Jak je známo, herec Martin Preiss (46), syn slavných rodičů Jany (71) a Viktora (72) Preissových, se dlouhá léta potýkal s obroskými problémy. Dokonce se jednou pokusil i o sebevraždu.

Pokus mu ale naštěstí nevyšel. Před pár lety také hrozilo, že přijde o svou milovanou manželku Martinu (44). Chtěla od něj odejít, protože i pro ni to bylo velmi psychicky náročné období. Nakonec s ním ale zůstala a dala mu další z mnoha šancí.Lituje toho, nebo je ráda, že jsou s Martinem stále manželé?

Soukromí si střeží

Když Martinu Preissovou nedávno na jednou z večírků novináři oslovili, vypadala nejlépe za předchozích několik let. Doslova zářila štěstím.Otevřená však příliš nebyla. Obezřetně se však nechovala jenom k novinářům, ale také ke svým kolegům a přátelům. Od jisté doby si své soukromí střeží jako oko v hlavě. Podle některých má totiž strach, že se novináři zase začnou zajímat o jejího manžela, a to by ho psychicky zase rozhodilo. A když teď podle všeho našel svou ztracenou rovnováhu, byla by to velká škoda.

Skoncoval s alkoholem i léky?

Jeden z jeho někdejších přátel se nechal slyšet, že Martina Preisse už celé tři roky neviděl.
Zcela se uzavřel a komunikuje jen se svými nejlepšími přáteli a s rodinou. Podle všeho má za to, že přílišný zájem lidí a návrat před kamery by pro něj znamenaly obrovský šok, z něhož by se nemusel vzpamatovat.

Ještě teď totiž mají všichni v živé paměti období, kdy herec nevěnoval údajně pozornost ničemu jinému než alkoholu a lékům na spaní. Alespoň to tvrdí jeho blízcí. Někteří říkají, že se Martina snaží svého muže chránit, protože se mu poslední rok daří o něco lépe a nechce, aby se jeho stav zase zhoršil.

Ovšem jiní tvrdí, že aktuálně je na tom zase hodně špatně, a proto o něm herečka raději nemluví. Kde je pravda, to ví jen Preissovi rodiče a jeho žena. Ta na něj prozradila pouze to, že se Martin našel v dabování a namlouvání audioknih.

K herectví se nevrátí?

To je jeho parketa. Herectví jako takové na něj zřejmě bylo příliš namáhavé. Nikoli fyzicky, ale psychicky. Denně čelil kritice. Všichni sledovali, jak hraje, jak si pamatuje svou roli, zdali přehrává, nebo naopak hraje jako leklá ryba.

Mnoho fanoušků i blízkých ho hodnotilo podle rolí, které dostává, i těch, do nichž ho režiséři neobsadili. Bylo to pro něj zkrátka hodně vyčerpávající. Navíc celý život žije ve stínu svých rodičů. Herců, patřícím k těm nejlepším, které Česko kdy mělo.

Nic není jako dřív

Dlouho se s nimi snažil držet krok, ale nakonec zjistil, že se jim nikdy nedokáže vyrovnat. Zda je to jeho hereckým uměním nebo jinou dobou, o tom lze diskutovat. Lékařům se naštěstí jeho psychiku podařilo stabilizovat, ale nikdo neví, na jak dlouho.

Proto se společenskému život vyhýbá a manželka o něm nemluví. Jeho ani její život už nikdy nebudou jako předtím. Jejich vztah je velmi křehký..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden