Můj čas na kafíčko

Miranda Kerr nechtěla chodit s filmovou hvězdou, a věděla proč!

Můj čas na kafíčko

Navždy je už bude spojovat syn, kterého přivedla na svět!

Tak dlouho usiloval Orlando Bloom (43) o přízeň modelky Mirandy Kerr (37), až ji dostal do svatební síně. Vztah s ní si ale nakonec užil jen po dobu tří let.

Kdo si může reálně dovolit chodit s jednou z nejžádanějších top modelek světa? Jedině ten, kdo ve své době rovněž patřil k mužům, po kterých toužily zástupy dívek a žen. Australská kráska Miranda Kerr (37) se tak spojila do manželského svazku s hvězdou filmu Pán prstenů Orlandem Bloomem (41). Moc se jí do toho nejdřív nechtělo, a asi věděla proč. Manželství totiž vydrželo jenom tři roky.

Oškubal ji o peníze!

Miranda nejprve vyrůstala na australském venkově, kde jako malá jezdila na koních a na motokárách. Do světa módního průmyslu vstoupila ve třinácti letech. Tehdy vyhrála soutěž, ve které módní teenagerský magazín Dolly hledal nové modelky. Rychle se vypracovala v jednu z nejžádanějších tváří a její věhlas zanedlouho překročil hranice Austrálie. Stala se první modelkou od protinožců, která podepsala smlouvu s prestižní značkou Victoria´s Secret. Její první velký vztah s finančním makléřem Adrianem Camillerim skončil fiaskem nejen citovým. Adrian modelku připravil i o nemalou finanční částku, ale ona to

Zbývá vám 65% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden