Můj kousek štěstí

Mirka Čejková: Přijde o své peníze?

Mirka Čejková: Přijde o své peníze?

S tím asi nepočítala. Bývalá moderátorka televizních zpráv, Mirka Čejková (56) se, jak známo, začala věnovat koučingu. Radila lidem, jak si správně vybudovat kariéru. Nyní se radovala, že dostala džob v tomto oboru, který jí bude vydělávat statisíce.

Stala se osobní poradkyní na ministerstvu, kde má prý měsíční plat 181 500 korun, což je méně, než má sám ministr. Smlouvu by měla mít zatím jen na tři měsíce, ale kdyby vše probíhalo hladce, ročně by si přišla na pořádné peníze.

Když se to ale rozkřiklo, vedení si na ni rozhodlo došlápnout. Její přemrštěné příjmy se mnohým nelíbí. „Vůbec nechápu, proč někoho za takové peníze najal. To je neskutečné,“ rozčilují se na nejvyšších postech.

Ale kdo ví, co všechno za tím vším je. Možná jde o spletité politické hry, do kterých nikdo nevidí. To ale nic nemění na tom, že s největší pravděpodobností bude mít tedy Čejková s lukrativními výdělky brzy utrum.

I kdyby jí ale její kšeft už dál nepokračoval, i tak si známá moderátorka a koučka přijde na pěkný balík. S platem necelých dvě stě tisíc by si za tři měsíce vydělala tři čtvrtě milionu, takže si klidně potom může dát na pár měsíců třeba prázdniny a bude se mít stále jako královna.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden