Moje šťastná hvězda

Miro Žbirka: Lékaři mu zašívali ruku

Co před svými fanoušky Miro Žbirka (66) tají? Nedávno se totiž na sociálních sítích pochlubil fotkou, která vyděsila nejen české a slovenské příznivce, ale i jeho přátelé a kolegy. Museli ho totiž operovat v pražské vinohradské nemocnici.

Přiznal, že mu lékaři zašívali ruku, ovšem proč, to neřekl. Ačkoli se ho na to prý lidé na sociálních sítích ptali několikrát, jejich otázky nechával bez odpovědi. Že ale nešlo o žádnou banální záležitost, ale o vážné zranění, prozradil prý jeden z jeho dlouholetých slovenských kamarádů.

Zůstanou mu trvalé následky?

Úraz se mu totiž měl stát prý právě na Slovensku. Už už také přiznal, jak si slavný zpěvák ruku pořezal, ale pak prý otočil a řekl, že svého kamaráda nemůže přece shodit. Nakonec aspoň dodal, že Žbirka se určitě k pravé příčině zranění nikdy nepřizná, protože by si o něm prý všichni mysleli, že má obě ruce levé.

Ať se mu úraz stal jakkoliv, potrvá prý měsíce, než se uzdraví. Navíc údajně mají lékaři strach z toho, aby dokázali zachovat plnou hybnost ruky. Kdyby se tak totiž nestalo, už by možná Žbirka nikdy nemohl hrát.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden