Moje šťastná hvězda

Miroslav Donutil: Raději vydělávají, než aby byli spolu

Oba jsou velmi vytížení, a tak se není čemu divit, když na sebe mají manželé MIROSLAV (67) a ZUZANA (58) DONUTILOVI málo času. Zato vydělávají nehorázné sumy peněz! A to nejen díky hereckému talentu Donutila.

Je pravda, že Donutil má tolik nabídek na role, že už si je pečlivě vybírá. A samozřejmě už si také může říkat, jaký za ně chce honorář, ale jeho práce rozhodně není důvodem k tomu, aby se s manželkou nevídal. Hlavním důvodem je to, že jeho manželka je úspěšná podnikatelka!

Je přísná a náročná

Žijí spolu už neuvěřitelných jedenačtyřicet let. Je jasné, že jejich vztah dospěl do fáze, kdy spolu nemusí trávit každý den a stejně jsou pro sebe nepostradatelní. Občas jsou ale oba natolik pracovně vytížení, že na sebe nemají čas několik dní v kuse. Je to ale příliš netrápí, vědí, že je to kvůli tomu, že oba dělají to, co je nejvíc baví. A hlavně jsou v tom úspěšní! Zuzana Donutilová má v centru Prahy vlastní luxusní kavárnu-restauraci, kde se prodává káva za 50 korun a polední menu stojí okolo 200 nebo 300 korun. A tak se není čemu divit, že si podnikáním přijde na obrovské peníze! „Já jsem odtud neodešla ve zlém, dostala jsem jinou nabídku. Paní Zuzana je přísná, rázná, náročná, ale spravedlivá. Sice jí kavárna vydělává slušné peníze, ale něco taky stojí pronájem, služby, zaměstnanci,“ prozradila. jedna z bývalých zaměstnankyň kavárny. A protože je Donutilova manželka zodpovědná, tráví ve svém podniku většinu svého času.

Zuzana Donutilová, Miroslav Donutil: On je výborný herec, ona je skvělá podnikatelka! Vydělávají miliony?

Žádný soukromý život

Ani Donutil ale nesedí doma. Poslední rok a půl má skutečně nabitý k prasknutí. Natáčí seriály, chystá se se svým kolegou JIŘÍM BARTOŠKOU (71) natáčet v zahraničí nové díly cestopisného pořadu pro ČT a do toho ho čekají další nové pořady. Soukromý život proto nemá téměř žádný, zato mu peníze na bankovním účtu přibývají rychlostí blesku. Co si za ně herec koupí nebo zdali bude raději šetřit, to prozradit nechtěl, ale jejich rodinní známí a přátelé tvrdí, že by si s manželkou klidně mohl koupit dům i jachtu někde v Karibiku a ještě by jim pořád spousta peněz zbývala! I proto jsou terčem závisti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden