Můj kousek štěstí

Miroslav Etzler: Nesplní své sliby?

Všechno je jinak, než sliboval! Když herec Miroslav Etzler (54) se svou přítelkyní Helenou Bartalošovou (37), čekal syna Samuela (9), kasal se, jak vzorný bude táta a jak si bude malého užívat. Zpytoval svědomí, že dětem z předchozího vztahu se dostatečně nevěnoval, protože dával přednost práci a bujarým večírkům.

„Já jsem jako otec nebyl moc dobrý. Mám tři děti, měl jsem je relativně brzo. Děti pro mě byly důležité, ale budoval jsem kariéru. Ta už mě teď moc nezajímá. Myslím, že na stará kolena budu otec par excellence,“ prohlašoval.

Jenomže sliby – chyby... Samuelovi ještě není ani rok a herec už sklouznul opět do satrého režimu, kdy práce byla na prvním místě. Honí se za kšefty a dítě je opět na vedlejší koleji jeho zájmů. Když zůstane doma s malým, je to pro rodinu svátek.

Sám to nyní přiznal! "Partnerce dělám radost tím, že jsem doma. Což je v poslední době velmi málo," nechal se slyšet. A není divu. Etzler momentálně hraje hned v devíti divadelních představeních, jedno z nich dokonce režíruje.

A to není z daleka všechno. Pravidelně ho můžeme vídat v seriálu Ordinace v růžové zahradě a kromě toho by se v letošním roce měl objevit hned ve dvou filmech. Etzler se může stihnout doma sotva otočit se na podpatku a už zase spěchá do práce.

Kde je konec jeho plánům, že bude tátou na plný úvazek? Možná po letech už zapomněl, co jsou to špinavé plínky a zdlouhavé uspávání a teď v rozpacích raději utíká z domu. Snad to nebude na vždy. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden