Můj čas na kafíčko

Miroslav Etzler zradil Zuzanu Bydžovskou a přišel tak navždy o jejich společného syna!

Můj čas na kafíčko

„Na samotu si člověk zvykne, ale s pocitem opuštěnosti se asi nikdy nesmíří.“

Vztah herců Miroslava Etzlera (55) a Zuzany Bydžovské (58) byl nejprve korunován narozením syna. Potom ho ale zničila nevěra a zrada!

Z dětství si Miroslav Etzler a Zuzana Bydžovská přinesli do života dost odlišné zkušenosti. Ona vyrůstala v severních Čechách, konkrétně v Mostu, on v Ostravě. Zuzana se před filmovou kamerou proslavila už v jedenácti, kdy hrála v muzikálu Přijela k nám pouť.

Poté, co se její rodiče rozvedli a maminka se přestěhovala do ciziny, pravidelně za ní jezdila. Měla tak možnost trávit prázdniny ve Spojených státech. Miroslav bydlel se svými rodiči a bratrem a otec pro něho byl opravdovou autoritou. Když bylo budoucímu herci šestnáct, tatínek mu bohužel zemřel.

Věčnému životnímu průšviháři to dodalo odvahu odejít

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden