Můj čas na kafíčko

Miroslava Donutila léta pronásledovala nepříjemná nemoc

Můj čas na kafíčko

Po přestěhování do Prahy prožíval zdravotní drama!

V kariéře i v osobním životě měl Miroslav Donutil (71) vždy štěstí. Se zdravím to bylo horší, hodně dlouho trpěl kvůli záhadné nemoci.

Co se kariéry a osobního života týká, tak se oblíbenému herci Miroslavu Donutilovi (73) vždycky dařilo výborně. Horší to bylo se zdravím, protože ho dlouhý čas pronásledovala podivná nemoc.

U reparátu jim vytřel zrak!

Kromě toho, že mistrovsky hraje charakterní role, získal si Donutil diváky i svým bavičským a vypravěčským talentem. Zdědil ho po svém dědečkovi, který byl pověstný tím, že uměl podávat zábavné historky. O herectví ale Miroslav nijak nesnil, přál si být novinářem nebo námořníkem.

Pramenilo to z tehdejší situace. Chtěl cestovat, což za minulého režimu nebylo možné. Předpokládal, že jako novinář by takovou příležitost měl. Na škole měl rozšířenou výuku cizích jazyků, mimo jiné i francouzštinu. Tu neviděl jako perspektivní, takže

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden