Moje šťastná hvězda

Míša Maurerová: Co z duše nenáviděla?

Prý samu sebe!

Představitelka praštěné kadeřnice Digi v nekonečném seriálu Ulice MICHAELA MAUREROVÁ (37) se řadí mezi naše nejkrásnější herečky. Díky svému mladistvému vzhledu a jedinečným pihám, které jí zdobí obličej, je doslova nepřehlédnutelná.

Jenže právě to, co ji dělá ještě více zajímavou, ona z duše nenáviděla. „Já jsem se celý život prala se svými pihami. Když jsem byla malá, tak jsem si je škrábala, že je nechci,“ svěřila se Míša s tím, že až postupem času zjistila, že jsou její velkou předností.

„Teď mi v podstatě dělají kariéru, jak já s nadsázkou říkám,“ směje se herečka, která se nedávno zapojila do projektu posilující sebevědomí. Právě proto, aby se její dcera MAGDA (7) nedostala do podobné situace jako kdysi její maminka, že by si mohla z něčeho vytvořit mindrák, snaží se ji vést k tomu, aby na svém sebevědomí pracovala už od útlého dětství. „Chci, aby z Madlenky byla spokojená holčička, která umí prodat to, co je na ní skvělé,“ má jasno Michaela, která je přesvědčená, že každý může na svém sebevědomí neustále pracovat a rozvíjet ho. Syna PEPÍ-KA (7) zas vede k tomu, aby dívky chválil a říkal jim, jak jsou skvělé a jedinečné.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden