Moje sladké tajemství

Miss Pavlína Babůrková přebrala muže Zlaté slavici Lucii Bílé

Byla úspěšnou modelkou a Miss Československa 1992. Pak se ale Pavlína Babůrková (51) zakoukala do tehdejšího partnera Lucie Bílé (58) Petra Kratochvíla (72) a stala se ženou v domácnosti.

Je pyšná, že jim to tak dlouho vydrželo. „Hlavně vzhledem k tomu, čím jsme si prošli na začátku,“ řekla před pár lety Pavlína Babůrková (51). Ta byla úspěšnou modelkou, když po sobě s Petrem Kratochvílem (72) pokukovali.

A to ještě dřív, než se vůbec osobně seznámili. Bylo to horoucí vzplanutí plné lásky a vášně, mělo však jedno zásadní úskalí - tou dobou byl Kratochvíl partnerem zpěvačky Lucie Bílé (58) a vychovávali spolu syna Filipa (29).

Bílá a Kratochvíl mají společného syna Filipa.

Občas je to na rozvod

Jenže Bílá byla tehdy na vrcholu své kariéry a velká rodina, po které Kratochvíl toužil, jí nic neříkala. A pak se objevila Babůrková. Jejich lásce nikdo nevěřil a myslel si, že Kratochvíl bude brzy litovat.

Tím spíš, že to Bílá tehdy nesla velmi těžce. Navzdory všemu je ale Babůrková s Kratochvílem dodnes! Porodila mu čtyři děti - Petra, Pavla, Ilonu a Julii, syna Jana má z předchozího manželství s mělnickým podnikatelem Janem Linhartem.

Stala se z ní žena v domácnosti, do showbyznysu se nikdy nehnala a děti donedávna ani nevěděly, že je slavná modelka, které kdysi patřila světová mola.

Povídá se, že manžel ji drží zkrátka, vzdala se všeho, aby se starala o rodinu. Když čas od času vystrčí manželka růžky, je to u nich prý skoro na rozvod.

Kratochvíl je prý pěkný žárlivec

Několikrát se dokonce mělo stát, že Kratochvíl zabavil své manželce telefon, protože měl podezření, že si píše s jinými. Žárlí na ni jako první den. Dodnes je ale mezi nimi láska a nemohou bez sebe být.

Přesto si Babůrková na jeho žárlivou povahu nějaký čas zvykala. To je možná něco, co Bílé rozhodně nechybí. Zpěvačka nakonec našla své štěstí jinde, a i když Babůrkové zradu nikdy neodpustila, dnes spolu vychází dobře.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden