Můj kousek štěstí

Místo alkoholu smělé plány?

Zdá se, že démon alkohol nad Dagmar Patrasovou (65) neztrácí moc. Ačkoli se zdálo, že už vítězí ona, nedávná domácí nehoda nasvědčuje opaku.

Záchranka údajně nepřivezla herečku do vinohradské nemocnice zraněnou poprvé. „Naštěstí mám nad pravým uchem jenom dva stehy, které nejsou ve vlasech vidět,“ komentovala sama svou bolístku. A popřela, že by k němu mělo dojít v důsledku opilosti. Prý vytírala podlahu v kuchyni a uklouzla.

Gelemová poslala Felixe k vodě, a tak by mohl mít víc času.

Jenomže věrohodnější se zdá verze, podle které byla pod vlivem. V minulosti dokonce způsobila v opilosti dopravní nehodu s 2,5 promile v krvi. Závislost Dády je zřejmě jedním z důvodů, proč se její manžel Felix Slováček (78) zdržuje doma pouze zřídka. V minulosti přiznal, že život s člověkem, který pije, je peklo.

Dáda se ale tváří, že vše zvládne a tím, co jí pomůže, je práce. Chystá představení, kde by měla prý hrát i dcera Anna (25) a Felix s big bandem. Mezi její další cíle patří také cesta do Itálie za její láskou Vitem (52). Ten vztah poslední dobou i kvůli pandemii působil spíše platonicky a tomu chce udělat přítrž.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden