Můj kousek štěstí

Místo bílých šatů uniforma sestřičky

To je tedy comeback! Někdejší hvězda stejnojmenného seriálu se vrací na televizní obrazovky, a to ve velkém stylu.

Získala jednu z hlavních rolí v nově chystaném seriálu, který poběží dokonce v hlavním vysílacím čase. Herečka Kristýna Leichtová, si může mnout ruce, tak velkolepý návrat do pracovního procesu se jen tak někomu nepoštěstí.

Dolanský je plukovník Hofman a Kristýna je Hofmanová.

Vojáci mají smůlu

Její první velký projekt po mateřské jí může závidět nejedna žena. V seriálu z vojenského prostředí 1. MISE si totiž přijde na své zejména dámské publikum. Obsazení se jen hemží mužskými hereckými hvězdami.

Vojenskou uniformu zde oblékne např. Pavel Řezníček (54), který si v Ordinaci v růžové zahradě zahrál nejen doktora, ale hlavně velkého svůdce. Na Leichtovou si prý ale nepřijde, tu uniformy nechávají chladnou.

„Muži v uniformách se mnou nic nedělají. Takové to hraní na vojáčky, to není nic pro mě,“ říká na rovinu herečka, která má slabost spíše pro umělce. Za sebou má vztahy s nejedním ze svých hereckých kolegů např. s hercem Štěpánem Benonim (36).

Nechce svatbu, bude hlídat!

Už několik let žije se šéfem moravskoslezského divadla Vojtěchem Štěpánkem (37), který je otcem jejích dcer Dorotky (3) a Rozárky (1), na svatbu s ním ale Kristýna stále čeká marně. Možná si myslela, že s narozením dvou dcer se to změní a on ji konečně požádá o ruku.

To se ale spletla, zatím je stále svobodnou slečnou. A jako taková bouchla do stolu a řekla si, že je nejvyšší čas vrátit se do práce. Hlídání holčiček si tak musí vzít na starost její partner, zatímco ona bude dělat velkou kariéru.

Vojenské prostředí možná není nic pro ni, uniformě se ale ani ona v seriálu nevyhne. Místo vojenských kanad však nazuje zdravotní obuv a promění se v novou vrchní sestru. A ty, jak známo, diváci milují.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden