Můj čas na kafíčko

Místo Ordinace přijdou Sestřičky!

Když Nova vyhlásila do světa novinu o konci Ordinace v růžové zahradě, měla už v záloze jiný plán! Nezařízla tak oblíbený seriál bez náhrady.

Tou má být česká verze slovenského seriálového hitu Sestričky, v němž se krom zdravotníků, sestřiček a lékařů budou objevovat třeba i prostitutka s feťačkou. Seriál Sestričky má na Slovensku za sebou už tři řady a má tam obrovský úspěch.

Proto Nova ukončila skomírající Ordinaci ze dne na den, a už dokonce natáčí první díly licencovaného slovenského seriálového zázraku. Uspěje ale proti prakticky stejnému seriálu, který už nějakou dobu běží na Primě?

Martin Preiss (47)

Sestřičky na všech programech?

Půjde prý totiž v podstatě o totéž, i když obsazení má být velmi silné. Ze zákulisí nově natáčeného seriálu už unikly informace, že televize má tři želízka v ohni. Doktorky si tak zahrají Aňa Geislerová (44) i její mladší sestra Ester (36).

„Spolu budou velmi silná dvojka,“ prozradil důvěryhodný zdroj, co se šušká ve štábu „Jsem moc spokojená. Mám tam velmi legrační roli. " pochvaluje si Aňa, stejně jako většina herců, kteří dostali příležitost v seriálech, a zároveň přiznává, že seriál nebude nekonečný.

Má mít údajně jen 20 dílů. „Je to typ práce, který neznám, ale baví mě to. Navíc tam se ségrou hrajeme lékařky, takže z nás má maminka radost, že má holky doktorky,“ smála se Aňa, která se letos těšila na Vánoce, protože měla poprvé vše hotové s předstihem.

Nejdřív deprese, teď vrchol!

Další postavu si zahraje Martina Preissová (45),  si v posledních letech užila svoje s manželem Martinem (47), který bojoval s depresemi i závislostí na alkoholu a prášcích, a celá rodina tak stála na ní. Muž se dal do kupy a Martina opět nastartovala kariéru.

Už teď ji vídáme jako drbnu Řehákovou ve Slunečné. Zrzavé sestřičky frčí, a tak se objeví i tady. Zahraje si ji Iva Pazderková (40), která nedávno bodovala v soutěži fitness. Bude zajímavé sledovat, jak se její postava bude vyvíjet. Tedy pokud se seriál chytí a bude podobně nekonečný, jako byla Ordinace.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden