Můj čas na kafíčko

Místo podání ruky při seznámení Tommy Lee olízl Pamele Anderson obličej!

Tři dny jim stačily k uzavření manželství, tři roky pak k jeho rozpadu!

Pro všechny to bylo nečekané překvapení, když si hudebník Tommy Lee (56) vzal krásnou Pamelu Anderson (51). Rozvod už po několika skandálech takovým překvapením nebyl.

Herečka a modelka Pamela Anderson (51) patřila v 90.letech k největším erotickým symbolům. Ke své slávě přišla vlastně tato Kanaďanka s finskými předky úplnou náhodou. Na jednom utkání amerického fotbalu se dostala do záběru kameramana a její tvář se ocitla na obří obrazovce. Nejen že upoutala pozornost všech přítomných diváků, navíc si jí všimli i zástupci firmy, vyrábějící pivo – a to proto, že Pamela na sobě zrovna měla tričko, které jejich výrobek propagovalo. Od této chvíle už to šlo rychle: obdařená kráska nafotila odvážné fotky pro pánský magazín Playboy a dostala roli v populárním seriálu Pobřežní hlídka. Z obyčejné dívky, která ještě před pár lety měla mindráky ze své ploché hrudi, byla najednou hvězda světového formátu. Mimochodem, plastickou operaci, která jí zvětšila ňadra, podstoupila Pamela nedlouho před onou osudovou návštěvou sportovního zápasu.

Tommy je bouřlivák už od pohledu.

Telefonicky jí pronásledoval!

Hudebník Tommy Lee (56) se sice narodil v řeckých Athénách, ale jinak je to čistokrevný Američan – jeho otec totiž v době, kdy Tommy přišel na svět, sloužil v Řecku jako voják americké armády. Skutečné jméno hudebníka znělo Thomas Lee Bass, změnil si ho, až když začal hrát s první kapelou. Byl to dost extravagantní chlápek a Pamele se vůbec nezamlouval, když ho poprvé potkala. Stalo se to na jednom silvestrovském večírku v New Yorku. Místo podání ruky jí prý olízl tvář a neustále se z ní snažil vymámit její telefonní číslo. To se mu podařilo a pak jí několik týdnů neustále volal. Kdyby ho v té době nechala Pamela zatknout za pronásledování, nejspíš by uspěla. Zanedlouho odjela modelka do Mexika, kde měla práci pro výrobce opalovacích krémů. Tommy tam za ní přijel. Necelé čtyři dny mu stačily na to, aby získal nejen její srdce, ale i na to, aby se stala jeho zákonnou manželkou! Svatbu pojali oba netradičně. Proběhla na pláži a místo prstýnků si oba nechali na prst vytetovat jméno svého protějšku. Na konci obřadu vhodil Tommy Pamelu do vln oceánu. Vztah manželů pak ale připomínal „Itálii“. Pravidelně se v něm střídala vášeň a žárlivecké scény. K projevům lásky patřila třeba oslava Tommyho třiatřicátých narozenin: Pamela pro něho udělala úžasnou párty, kde byli kromě artistů nebo tanečnic přítomni i lvi a tygři!

Byla erotickým symbolem 90. let.

Soudili se kvůli pikantnímu videu!

Hvězdná dvojice chtěla mít své potomky, což se nejprve nezdařilo – první těhotenství Pamely skončilo předčasně. Později se modelce podařilo přivést na svět postupně dva syny. Velký skandál vypukl na jaře roku 1996. Tehdy se začala šířit zpráva, že unikl záznam milostných hrátek Tommyho a Pamely. Manželé nejprve tvrdili, že video jim ukradli řemeslníci, kteří opravovali jejich dům. S firmou se dokonce soudili. Poté, co se pikantní film skutečně objevil na veřejnosti, vyšlo během vyšetřování najevo, že o úniku Pamela věděla, ale svůj prvotní souhlas nakonec stáhla. K soudu pak přece jen došlo, protože jedna společnost nabízela erotický snímek na videokazetách – Pamela s Tommym spor vyhráli a získali tučné odškodné. Další skandál se týkal domácího násilí. Když Tommy jednou napadl bulvárního fotografa, který je chtěl na ulici nafotit, vyšlo najevo, že doma občas uhodí i Pamelu. Tahle skutečnost, spolu s tím, že hudebník nedokázal být věrný, vedla k rychlému rozpadu manželství. Za napedení Pamely se později dostal Tommy dokonce do vězení. První žádost o rozvod modelka ještě stáhla, na druhé už si trvala. Slavné manželství tak vydrželo celkem tři roky.

Zdědil syn agresivní povahu?

Jaký byl otec, takový bude i syn?

Zdá se, že násilnické chování se opravdu přenáší v genech. Brandon (22), starší syn Pamely a Tommyho, totiž fyzicky napadl svého otce. Ten ho kvůli tomu zažaloval a chtěl si dokonce soudně vynutit zákaz přibližování. Pamela se ale svého syna zastala. Nepopřela, že Brandon jejího exmanžela uhodil, ale jednalo se prý o sebeobranu. Uvedla navíc, že Tommy je těžce závislý na alkoholu, což už se mu dávno vymklo zpod kontroly a že by měl co nejrychleji vyhledat odbornou léčbu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden