Můj čas na kafíčko

Místo prodloužení pobytu v cizině obdržel Juraj Kukura dopis, že mu hrozí vězení!

Můj čas na kafíčko

První roky v nucené emigraci neměl peníze ani na rodinnou večeři v restauraci!

Slovenský herec Juraj Kukura (73), hvězda seriálu Inspektor Max, býval idolem dívek a žen hlavně v 70. letech minulého století. Pak se nad ním tak trochu zavřela voda. Důvod byl jednoduchý: minulý režim ho donutil k emigraci!

Herec Juraj Kukura (73) vždy působil dojmem džentlmena. Vděčil za to výchově, kterou mu dali jeho rodiče. Narodil se sice v Prešově, ale ještě když byl malý, přestěhovala se rodina do Bratislavy.

Nemůže k hrobu rodičů

O své matce a svém otci mluvil vždy Juraj s úctou a láskou. Maminku popisoval jako velmi inteligentní a vzdělanou ženu. V tátovi viděl hrdinu, protože za války riskoval, právě kvůli své lásce. „Celá matčina rodina byla za války vyvražděna. Ona jediná zůstala naživu, protože ji otec schoval ve svém obchodě – zachránil jí tím život,“ prozradil herec.

Ačkoliv si rodičů velmi vážil, nemůže

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden