Můj kousek štěstí

Místo svatby nečekaný rozchod?

Můj kousek štěstí

Desetiletý věkový rozdíl se jednou projevit musí, zprávařka s tím jistě někde v koutku duše počítá.

Před pár měsíci zasněně mluvila o svatbě, teď se zdá, že prožívá smutné rozčarování. Po partnerovi jako by se slehla zem a po jejich lásce jakbysmet. Stojí za vším jiná žena?

Třikrát se měla vdávat, třikrát plány na veselku rušila a nešťastně odkládala zásnubní prsteny hluboko do šuplíku. Lucie Borhyová (45) o sobě v nadsázce hovoří jako o nevěstě na útěku, zatím to ale vypadá, že těmi, kdo berou do zaječích bývají bohužel zpravidla její partneři.

Teď jí možná podobným způsobem mizí ze života i ten poslední, Michal Smečka (35). Když před lety končil její vztah s Alanem Babickým (57), spekulovalo se, že se golfista zakoukal do moderátorky Michaely Ochotské (39). Další snoubenec, řecký podnikatel Niko Papadakis (44) měl Lucii opustit ještě

Zbývá vám 73% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden